$$$$ بوي ياس$$$$

$$$$ بوي ياس$$$$


خطری به نام " دوست ناباب " در کمین فرزند شماست

خطری به نام
یکی از بزرگترین تهدیداتی که همیشه نسل جوان را در معرض خطر قرار می دهد ، مسئله ای به نام " دوستان ناباب " است. بسیاری از ما در مصاحبه های افراد خلاف کار که جنایات بزرگی را مرتکب شده اند به واژه دوست ناباب که آغازگر انحراف این افراد بوده است برخورد کرده ایم. همین مسئله لزوم مراقبت از فرزندان و آموزش صحیح به آنان در بحث دوست یابی را بیش از پیش مشخص می کند. در این نوشته سعی داریم تا شما را با چند اصل در این مورد آشنا کنیم.
بعد از ازدواج مهمترین اتفاق زندگی مشترک انسان ها صاحب فرزند شدن است. فرزندانی که قرار است در آینده سازنده جامعه و کشور باشند. همین امر باعث شده است که بحث تربیت کودکان و نوجوانان به یکی از مباحث حساس در هر جامعه ای تبدیل شود.
_ قبل از شروع هر بحثی باید این نکته را والدین محترم گوشزد کرد که همه فرزندان قبل از هر کس و یا چیز دیگری از آنان الگوبرداری می کنند. پس والدینی که خواهان فرزندانی صالح هستند ، خود نیز بایستی مراقب اعمال و کردار خود باشند.
کودکان، خصوصا در سالهای اخیر به هیچ وجه یک رفتار متناقض را از والدین خود نمی پذیرند. در این زمینه اصطلاح زیبایی وجود دارد که می گوید: والدین سیگاری هیچ گاه نمی توانند کودکان خود را از سیگار کشیدن منع کنند.

_ یکی از اصول مهم در تربیت و آموزش دوست یابی به فرزندان، بحث تعریف دوست خوب است. جای آن دارد که والدین محترم با مراجعه به احادیث و روایات اسلامی و سخنان معصومین در باب دوست و دوست یابی اطلاعات لازم و کافی را جمع آوری کرده و سعی کنند با زبانی ساده و قابل فهم این مفاهیم را به فرزندان خود منتقل کنند.
_ از انتقاد کردن مستقیم از فرزند خود و دوستانش بپرهیزید. هر چقدر بیشتر شما به این گونه صحبت کردن بپردازید با مقاومت منفی از سوی فرزندان خود مواجه می شوید. سعی کنید تا در مورد رفتارهای غلط این دوستان که می تواند فرزند شما را به دردسر بیاندازد با او صحبت کنید. می توانید به او بگویید: من می دانم که دوستان تو برای تو مهم هستند اما بعضی از دوستان تو سیگار می کشند و ممکن است برای تو ایجاد دردسر کنند. در عین حال در صورتی که متوجه شدید رفتار فرزند شما تغییری نکرد می تواند شدیدتر به او اخطار دهید.
برای مسائلی مثل بیرون ماندن از منزل در شب یا میزان پول تو جیبی برای فرزندان خود حدود مشخصی را تعریف کنید. در این زمینه خیلی جدی با او صحبت کرده و مشخص کنید که او تنها می تواند تا زمان مشخصی از منزل بیرون بماند و پول توجیبی او نیز حد مشخصی دارد. این امتیازات نیز بستگی به رفتار او خواهد داشت. یعنی در صورتی که کودک یا نوجوان شما رفتار مناسبی داشت می تواند با دوستان خود بیرون برود و در غیر این صورت این امتیازات از او سلب خواهد شد.
_ فراموش نکنید که آزاد گذاشتن و کنترل بیش از حد، هر دو غلط هستند. این یک حقیقت است که پس از مدتی کودک یا نوجوان شما احساس استقلال کرده و سعی دارد تا شخصا برای خود تصمیم بگیرد. این مسئله بسیار عادی است. هر نوجوانی با این مرحله رو به رو خواهد شد. این مسئله ای است که بسیار از والدین نمی توانند با آن به خوبی کنار بیایند. در این سن است که فرزند شما برای اولین بار و به شکل جدی با شما مخالفت خواهد کرد. فراموش نکنید که این که هر گونه رفتار غلط از ناحیه شما با واکنش منفی از طرف فرزند شما مواجه می شود. فراموش نکنید که اصلی ترین وظیفه هر پدر و مادری صحبت و هدایت فرزندان به سمت و سوی صحیح است.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: s*****n ׀ تاریخ: یک شنبه 1 ارديبهشت 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , ssb.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com